Peeling enzimatic (peeling biologic)

Peeling enzimatic (peeling biologic)

Dermatocosmetica / Peeling enzimatic (peeling biologic)

Back

Peeling-ul enzimatic (numit si peeling biologic) consta intr-un proces cu efect catalitic asupra stratului cornos, accelerand procesul de regenerare a pielii fara a o vatama. Acest tip de peeling enzimatic (peeling biologic) are o actiune foarte eficienta si o buna durabilitate, putand fi aplicat pe toate tipurile de piele. Pielea devine astfel perfect restaurata, luminoasa, curata, cu un aspect proaspat si textura catifelata.

Peeling-ul vegetal enzimatic
 (peeling-ul biologic) este o metoda biologica de exfoliere, care utilizeaza ingredienti naturali (enzimele), asigurand o exfoliere blanda si sigura, cu efecte vizibile imediate.

Principiul de actiune al peeling-ului enzimatic se bazeaza pe puterea de dizolvare a enzimelor si pe capacitatea acestora de a distruge celulele moarte de la suprafata pielii, prin degradarea proteinelor si lipidelor. 
Celulele de la nivelul stratului cornos sunt mentinute unite cu ajutorul proteinelor. Atunci cand acestea sunt hidrolizate enzimatic, celulele moarte sunt eliberate din reteaua celulara si indepartate superficial in aproximativ 10 -20 minute de la aplicarea tratamentului de peeling enzimatic.

Peeling-ul enzimatic (peeling-ul biologic) este delicat si usor, iar efectele sale se limiteaza, in general, la nivel facial. Acesta nu are insa efecte de stimulare si imbunatatire a microcirculatiei deoarece nu exista nici o actiune mecanica sau o penetrare chimica profunda a unui astfel de stimulent.

Adesea, peeling-ul enzimatic (peeling-ul biologic) este utilizat de catre esteticieni in pregatirea tenului in vederea aplicarii altor tratamente, cum ar fi cele pentru acnee si a tratamentelor antiaging. Peeling-ul enzimatic (peeling-ul biologic) are efecte de rejuvenare faciala, exfoliere, ofera luminozitate tenului si ajuta la reducerea semnelor imbatranirii (reducerea ridurilor si cicatricilor fine, estomparea porilor largiti).

Rezultatele obtinute cu ajutorul peeling-ului enzimatic (peeling-ului biologic) vor fi aspectul redus al porilor, uniformitatea tonului si texturii pielii si o receptivitate crescuta a pielii, gratie agentilor activi aplicati in urma tratamentului de peeling. De asemenea, peeling-ul enzimatic (peeling-ul biologic) previne formarea de comedoane, microchisturi, pustule. Rezultatele sunt vizibile imediat de la aplicarea tratamentului de peeling enzimatic (peeling biologic), insa pentru rezultate spectaculoase este necesara dezvoltarea unei anumite rutine de exfoliere enzimatica.

Tratamentele cu enzime nu pot stopa imbatranirea, desi estompeaza unele efecte ale ei.

PRET: 50 Ron / zona. Se recomanda ca peeling-ul sa fie urmat de Dermoporatie (mezoterapie virtuala) sau de DERMAPEN (microneedling/mezoterapie fractionata cu ace).

Aptitudini

Postat pe

3 august 2018

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *