Mezoterapie virtuala/Radiofrecventa

Mezoterapie virtuala/Dermoporatia

Dermatocosmetica / Mezoterapie virtuala/Radiofrecventa

Back

Mezoterapia virtuala/Radiofrecventa este o procedura estetica nechirurgicala moderna, prin care se realizeaza introducerea unor substante active in straturile profunde ale pielii.
Practic, dermoporatia (mezoterapia virtuala) combina electroporatia si electroforeza, pentru a oferi un tratament complet nedureros si neinvaziv, fara efecte adverse.

Electroporatia
Electroporatia realizeaza perturbarea temporara a stratului lipidic (stratul cornos) de la suprafata pielii, prin aplicarea unor impulsuri electrice scurte. Astfel pielea devine extrem de permeabila, porii fiind mariti si de 400 de ori.

Electroforeza
Prin electroforeza, substantele patrund in piele prin porii mariti de electroporatie, cu ajutorul curentului continuu.

Cum se realizeaza dermoporatia (mezoterapia virtuala)?

Pentru a realiza dermoporatia (mezoterapia virtuala), substantele se aplica cu ajutorul unui aparat special ce aluneca pe piele. Un camp electromagnetic produce o radiatie perpendiculara pe suprafata tesutului si astfel ionii din tesut intra in celule, producandu-se diviziunea ionica.
Acest proces este temporar si genereaza formarea unor canale lichide intre celule si deschiderea porilor din stratul lipidic al membranelor celulare.
Practic, efectul combinat al electroporatiei si electroforatiei este activat doar de aplicatorul special, pielea revenind la starea initiala imediat dupa incetarea tratamentului.

Avantajele dermoporatiei (mezoterapiei virtuale)

Potrivit studiilor, dermoporatia (mezoterapia virtuala) este o tehnica ce multiplica exponential eficacitatea unei simple aplicari locale (doar 5% din produs ajunge in profunzimea pielii), substantele penetrand profund tesutul (in proportie de 95%), cu efecte spectaculoase. Aceste efecte sunt vizibile dupa fiecare sedinta, insa pentru un tratament complet este nevoie de 5-7 sedinte.
Principalul avantaj al dermoporatiei (mezoterapiei virtuale) este obtinerea unor rezultate spectaculoase printr-o metoda nedureroasa si neinvaziva.

   Pret:
220 ron/fata
300 ron/fata+gat
350 ron/fata+gat+decolteu
+50 ron Peeling enzimatic /zona .
Tratamentul se recomanda a fi combinat cu peeling-ul enzimatic in aceeasi sedinta pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Aptitudini

Postat pe

3 august 2018

Introdu Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *