Despre Noi

FarmaDerm s-a nascut din pasiunea unui farmacist pentru arta, iubirea de frumos si atentia pentru sanatate.

Pielea este oglinda noastra, este cea mai de pret haina pe care o vom purta mereu, indiferent de tendinte. Ea ne reprezinta in contactul direct cu cei din jur, prin ea se reflecta personalitatea noastra, modul de viata si poate deveni cartea noastra de vizita.

Invata sa o respecti, sa o hranesti corect si mai ales, sa o iubesti, oferindu-i atentia si regenerarea pe care o merita.

Tratamentele sunt selectate astfel incat le-am ales pe cele care ne-au convins prin eficacitatea pe termen lung, in prezent fiind cele mai noi si eficiente tratamente de rejuvenare a pielii. Sunt proceduri non-invazive sau minim-invazive care stau la granita dintre dermatocosmetica medicala si estetica medicala.

Specialistul FarmaDerm este Cristina Marcon, farmacist si estetician cu competente in dermatofarmacie si estetica medicala non-invaziva, certificat in:

  • Studiul si analiza medicamentului
  • Dermatofarmacie si Dermatocosmetica medicala
  • Proceduri de Estetica Medicala non-invaziva si minim invaziva
  • Artist International Phibrows

Tratamentele realizate in cabinetul FarmaDerm sunt strict de natura estetica. Toate procedurile sunt realizate exclusiv de specialistul FarmaDerm, farmacist si estetician Cristina Marcon. Pentru orice afectiune dermatologica cu care va confruntati, va recomandam in prealabil o consultatie de specialitate la medicul dermatolog.  FarmaDerm se bazeaza pe colaborarea colegiala dintre farmacistul estetician si medicul dermatolog, scopul fiind siguranta pacientului.

Ce spun clientii nostri?

Doamna farmacist mi-a creat un tratament personalizat tipului meu de ten - dificil, gras, cu cicatrici postacneice. Sub supravegherea dansei si respectand toate instructiunile post- tratament, am constatat eu si prietenele mele, o ameliorare evidenta a cicatricilor, iar tenul era vizibil mai hidratat si mai luminos. Pe aceasta cale doresc sa ii multumesc pentru rezultatele obtinute, pentru colaborare, seriozitate, promptitudine, informatii si nu in ultimul rand pentru tratament si unguentele post-tratament recomandate. Datorita increderii si rezultatelor exceptionale, doresc sa colaboram in continuare si sa incerc mai multe tratamente la FarmaDerm.

Adela Venter

Asistent universitar

Nu mi-am imaginat ca voi gasi solutia ideala pentru vergeturile aparute dupa sarcina! Din fericire, la sfatul dnei farmaciste m-am inarmat cu multa rabdare si dupa aproximativ 5 sedinte de microneedling medical scapasem aproape in totalitate de vergeturi, in plus am observat o tonifiere a pielii si un aspect ferm al zonelor tratate, iar in zona coapselor se diminuase si celulita! Abia astept sa incep si tratamentul de rejuvenare faciala! La FarmaDerm m-am simtit pe maini sigure si rezultatele obtinute mi-au castigat toata increderea.

Alina Anghel

Consultant vanzari

Inca de la 20 de ani observasem ca incepe sa mi se rareasca parul, am fost diagnosticat cu alopecie si mi s-a recomandat de catre medic tratamentul cu minoxidil. Mi-a fost teama sa incep tratamentul cu minoxidil, dar am auzit de mezoterapia scalpului si am decis sa incerc si varianta aceasta la FarmaDerm. Am facut deja 6 sedinte si pur si simplu au aparut fire noi, iar parul s-a indesit vizibil! Sunt decis sa continui sedintele de mentenanta, recomand acest tip de tratament tuturor celor care se confrunta cu problema caderii parului.

Mihai Rusu

Area Sales Manager

La FarmaDerm mi-am stilizat sprancenele prin procedura de microblading (pigmentare fir cu fir) si nu regret deloc. Rezultatul este extrem de natural, ceea ce mi-am si dorit, sprancenele par mai dese si in sfarsit au o forma definita, dar fara sa para tatuate vulgar. Aici igiena e primordiala, iar produsele folosite sunt premium, nu au toxicitate si sunt hipoalergene. Sunt foarte multumita!

Diana Mihele

Consultant HR

UNDE NE GASITI

Strada Petru Rareș 1

FARMA DERM 
Centru de estetică și dermatologie
Telefon: 0745-267.820
Adresa: Str. Petru Rares 1, Oradea
E-mail: contact@farma-derm.ro

CONTACT

Trimiteti-ne un mesaj, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

11 + 3 =

UNDE NE GASITI

Strada Petru Rareș 1

FARMA DERM 
Centru de estetică și dermatologie
Telefon: 0745-267.820
Adresa: Str. Petru Rares 1, Oradea
E-mail: contact@farma-derm.ro